Home » Opzeg lid François Van Genechten

Opzeg lid François Van Genechten

Gepubliceerd op 31 oktober 2021 om 15:23

Beste bestuursleden, beste ploegmaats en vrienden,

Vanwege mijn recente verhuis naar Hemiksem, gans in het zuiden van Antwerpen, is het mij jammer genoeg niet meer mogelijk om de libre competitie uit te spelen. De afstand is té groot en de verkeerssituatie op de Antwerpse ring tijdens de spits maakt dat ik soms meer dan een uur onderweg zou zijn naar de ontmoetingsplaats. Tegelijk lijkt het mij niet opportuun om lid van MFC De Biezen te blijven en ik zeg hiermede mijn lidmaatschap op.

Denkelijk zal ik aansluiten bij een biljartvereniging in Aartselaar en wie weet komen we mekaar nog wel eens tegen.

Patrick, van Georges en Werner heb ik geen e-mail adres, dus zou jij hen deze boodschap willen overmaken?

Allen bedankt voor de fijne tijd samen en ik wens jullie, de club en team Patrick alle succes toe, zowel op sportief als op persoonlijk vlak.

Beste groeten,

Cois