Home » Géén driebandboek meer!!!

Géén driebandboek meer!!!

Gepubliceerd op 20 februari 2022 om 16:54

Zoals een aantal al van jullie gezien hebben staan alle wedstrijden al op BiljartPoint, vanaf 7 maart gaan we van start, de Horeca is weer tot 1uur open en de carnaval is dan achter de rug dus de meeste problemen zijn dan van de baan.

Wij als bestuur hebben besloten om geen boek meer uit te brengen om de kosten een beetje te besparen, het boek is wel te downloaden, open BiljartPoint van de BBWH, bovenaan zie je een oranje balk, klik daarop en het boek wordt geopend.

In het digitale boek staat het wedstrijdprogramma er niet meer op, dit staat op BiljartPoint. Als een wedstrijd verzet wordt geef dit dan aan mij door zodat ik BiljartPoint kan aanpassen.

Digitale boek is ook te vinden op onze website; https://www.biljartverenigingmfcdebiezen.nl/competitie-21-22/bbwh-drieband

Ook dit jaar wordt er wegens tijdgebrek geen algeheel kampioenschap gespeeld, De Prijsuitreiking wordt later bekendgemaakt.

Met vriendelijke groet,

Eugene Luijpen