Home » PDF nieuws

PDF nieuws

Gepubliceerd op 20 maart 2022 om 17:13

Volksvriend ging als leider naar den Aker 1 en speelde hun minste wedstrijdresultaat van het seizoen en zakt naar plaats 2

Starrenhof ontving Huis ten Halve en wist wel overtuigend te winnen en staan nu met nog één speeldag te spelen 21 punten los van Volksvriend op plaat één.

Den Aker 1 staat door de ruime overwinning stevig op de derde plaats met 50 punten achter Starrenhof en 15 punten vòòr Willy's Place 3.

De 3 Geesten staat op plaats 5 met 2 punten achter Willy's Place 3.

Huis ten Halve staat op de zesde plaats, Den Aker 2 volgt op plekje 7, Het Park staat op acht , Johnny Boys op 9 en de Biezen sluit de rij op de 10e plaats.

De eindstand ligt na de voorlaatste speeldag zekers nog niet vast en het beloven nog spannende wedstrijden te worden voor de plekken 1 tot en met 5

Volksvriend ontvangt De 3 Geesten, Starrenhof ontvangt Den Aker 2, Willy's Place 3 krijgt Johnny Boys op bezoek, Den Aker 1 spelen thuis tegen De Biezen alsook Het Park die Huis ten Halve ontvangt.

Beste stijger:

PAUWELS KURT speelde niet deze speeldag en blijft hier de leiding met stijging van 3 punten  en gem. verschil van 0,099

Schollen Gerd staat nu op plaats 2 ook met 3 punten gestegen maar met een gem. verschil van 0,077

Van Cothem Ronny is derde met 2 punten stijging  en ee gem.verschil van 0,056

Ook hier ligt de eindstand nog niet vast, al denk ik dat Kurt Pauwels een grote optie heeft op de 1é plaats in dit klassement.

Voor de afgevaardigde  ter herinnering DINSDAG 29 MAART vergadering in DE BIEZEN  OM 20 UUR!

Hou het gezond en

Groetekes Ivooke