Home » Stopzetting KNBB & BBWH

Stopzetting KNBB & BBWH

Gepubliceerd op 21 november 2021 om 18:26

Beste leden, Vrijdag jl. zat ons bestuur samen om een aantal zaken te verduidelijken:

-KNBB is sowieso stilgelegd tot 6 december 2021

-BBWH geeft eigenlijk vrijheid van spelen, maar in weinig cafés wordt er gespeeld.

MFC de Biezen heeft dan ook besloten om tot 6 december géén competitiewedstrijden te spelen.

-KAPU en PDF wordt gewoon verder gezet, sommige wedstrijden worden wel verplaatst.

In de cafetaria van de Biezen mogen na 20u00 geen wedstrijden plaatsvinden.

In de Boszaal kan er wel gespeeld worden, uiteraard maar 1 team.

Coronaregels België

Zie hier kort samengevat de nieuwe (Belgische) corona maatregel voor horeca, welke ingaat op zaterdag 20/11/2021:

Het mondmasker is opnieuw verplicht in de horeca. Zowel op café als in restaurants. Als we binnenkomen, rondlopen en naar het toilet gaan.

Als je neerzit, mag het mondmasker wel af. Deze maatregelen komen bovenop het Covid Safe Ticket, dat verplicht blijft.

De nieuwe maatregelen gaan nu zaterdag 20 november 2021 in, en gelden tot 28 januari 2022.

IK GA ERVAN UIT DAT BILJARTEN GELIJK STAAT AAN "RONDLOPEN", dus tijdens het biljarten moet het mondmasker gedragen worden.