Home » Toernooibericht van onze secretaris

Toernooibericht van onze secretaris

Gepubliceerd op 29 maart 2022 om 12:01

Beste leden van Biljartvereniging MFC de Biezen,

Het eerste Stany Imbert drieband toernooi zit er alweer op, helaas zou ik bijna durven stellen.

Wie had het scenario durven schrijven dat net Kris Imbert, de zoon van Stany, als winnaar zou gekroond worden.

Misschien stond het in de sterren geschreven, maar zeker is wel dat Stany apetrots zou geweest zijn!

Ik kan wel getuigen dat het een ongezien emotioneel moment was voor vele aanwezigen, en dat maakt de overwinning van Kris alleen nog maar VEEL MOOIER.

Proficiat aan Kris en Jeanine en de hele familie Imbert.

Natuurlijk moeten we ook Boet De Jong (2de plaats), Tom Thijssen (3de plaats) en Willem Wijchgel (4de plaats) van harte feliciteren.

Na de apotheose moet er ook een moment van bezinning zijn.

Zeker en vast zijn er werkpunten, zeker en vast moeten we hier met z'n allen aan werken.

Alle verbetervoorstellen zijn meer dan welkom, dus feel free om voorstellen uit te werken en voor te leggen aan het bestuur.

Natuurlijk moet een verbetervoorstel haalbaar zijn, en passen in ons concept (en budget).

Noteer alvast in jullie agenda: libre toernooi 22 en 23 oktober 2022!

Volg al het nieuws van onze vereniging, dag na dag, via onze website:

Zeer genegen,

Ronny Cloots