Home » Driebandtornooi De Nieuwe Lantaarn

Driebandtornooi De Nieuwe Lantaarn

Gepubliceerd op 27 juni 2022 om 12:18

De Nieuwe Lantaarn organiseren een driebandentoernooi te Merksem op één weekend. Dit gaat door op donderdag 21 juli tot en met zondag 24 juli.

Wij spelen op 2 biljarts en het puntensysteem van ADL wordt hier toegepast. M.a.w. korte matchen worden beloond met meer punten. Spelers die uit zijn binnen hun beurten krijgen een extra bonuspunt.

De twee eerste matchen zijn in poule zodat je steeds 2 wedstrijden speelt voor dezelfde prijs. Zondag is er een aanwezigheidsprijs voor zowel spelers als de aanwezigen rond 18u vóór de finale. Spelers die enkel KBBB of Pdf spelen mogen ook deelnemen want ik heb een vergelijkingstabel voor opgesteld.

Je kan via mij "lemaire.alex64@gmail.com" inschrijven of het mailadres op de Affiche.

Tot binnenkort.

Alex